Sziasztok!

Baki Balázs vagyok. Egy szemtelenül életvidám (ezt a jelzőt még huszonegykét évesen kaptam és azóta is így jellemezném magam) srác vagyok, aki bejárta a fél világot, megtekintette a világ újkori hét csodáját. És miért is van ennek jelentősége? Mert megannyi érdekes történettel a hátam mögött igyekszem érdekesebbé tenni a velem eltöltött idődet – hogy sikerült kezet fognom például Bill Clintonnal Chichagoban vagy együtt bulizni Dohában a világbajnok Xavival, aki bátorította a feleségem a gyerekvállalásra, 20 méter mélyen Fülöp-szigeteken hogyan történt mikor egyszer csak nem jött levegő a palackból búvárkodás közben és sok-sok más.

Fontosnak tartom a vidámságot, az élményeket és a jó hangulatot! Ez velem garantált!

Család és a projekt születése

2012 május óta élünk feleségemmel, Erikával a Közel-Keleten. Az első 5 évet napra pontosan Katarban töltöttük, majd 2017 májusában Dubaiba hozott a sors. Okleveles Építőmérnökként a legek városába költözni már önmagában is csoda. És ezen felül ami még csodálatosabb, hogy pár hónapra rá szülőkké váltunk, megszületett kisfiunk, Noah, majd 2 év múlva kislányunk, India.

A Desert Cinematography projectem pedig többet között azért is született meg mert imádom azt amivel ez jár: megismerni új, egytől-egyig érdekes embereket, csodálatos helyekre kirándulni velük, ahol aztán kiélhetem a fotózás és a videózás és drónfelvételek iránti szeretetemet. A már több mint 30 túra és több mint 100 vendég visszajelzései, videói pedig megerősítettek abban, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ebbe vágtam a fejszém. Többségükkel büszkén mondhatom baráti kapcsolatot ápolunk azóta is.

Megtiszteltetés volt, amikor az egyik magyar televízió felkért, hogy velünk forgathasson, de számomra a születésnapok, lány kérés és esküvő!! is ugyanolyan ha nem nagyobb dicsőség. Hiszen más ember jeles és nagy napjához járultunk hozzá nem akármilyen mértékben.

Desert Cinematography alatt pedig nem csak az igazi sivatagot értem de gyakorlatilag az egész országot. Ugye azért mert mi egyes részeit magunk akaratává formáltuk, azért ez az egész ország sivatag. Egy csodálatos nagy sivatag, aminek a tenger is szintén csodálatos része. Lovaglás napfelkeltében a tengerparton, vagy kimondani a boldogító IGEN-t egy yacht hajón, megerősíteni a 10 éve tett egymásnak tett fogadalmaitokat a Pálma sziget tengerpartján, egy hetes Dubai nyaralásod legjavát (Burj Khalifa, Burj Al Arab stb) lencsevégre kapni, vagy a születésnapodat ünnepelni a barátaiddal ugyanolyan örök élmény mint a 75 milliós őskövületeket felfedezni a sivatagban, ami pedig épp azt bizonyítja, hogy valaha ez is tenger alatt volt.

Bármi is legyen a cél, biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek!

Már csak azért is mert mi ott leszünk megörökíteni azt és a saját kisfilmetek hőseivé teszünk titeket