Egyik legkedveltebb program, több mint száz vendéggel már.

Sivatagi élmény program velem teljesen igényre szabott (a Te igényeidre). Kapcsolatfelvétel már jóval a program előtt kezdődik. Igyekszem kicsit megismerni a vendéget, és úgy alakítani az élményt, ahogy az neki a lehető legjobb. Sandboardingra fektessünk nagyobb hangsúlyt vagy a dűnézésre, netán hozol magaddal szép arab ruhát és több fotót szeretnél magadról.

Fontosnak tartom a vidámságot, az élményeket és a jó hangulatot! Ez velem garantált!

1.

Hotel felvétel ès visszavitel foglalja mindig keretbe a programot. Frissítő ital vár az autóban, és nagyjából egy óra tizenöt perc áll majd a rendelkezésünkre a sivatagig, hogy még jobban megismerkedjünk és a sok-sok felmerülő kérdésre válaszolhassak. Miután megérkezünk az Archeological parkba, átülünk a sofőrömhöz, Mohamedhez, aki 24 éve vezet a sivatagban és egy végtelenül rendes és humoros ember. A park bejáratánál van lehetőség mosdót igénybe venni.

2.

Utunkat hamar meg is szakítjuk és megállunk tevéket és gazellákat nézni a közeli beduin farmon. Ha szerencsénk van akkor vadon is találunk majd bóklászó tevéket. Onnan elmegyünk a Fossil Rock kilátóba, majd megnézzük a 75-100 millió éves fosszíliákat, őskövületeket a természetben. Utána a Camel Rock a következő állomás. Természetesen végig 4×4 dűnézés az utas gyomra szerint. Mi végig a sivatagban töltjük a programot és nem pedig a táborról szól az élmény hanem a valódi, igazi sivatagról. Aki bírja a dűnéken való fel s le utat, annak akár teljes gázon de végig biztonságosan. Kicsi gyerekek is voltak már többször velem. Napnyugtához közeledve elmegyünk a sivatag egy olyan részére, ami szó szerint ámulatba ejtő és itt lehet sandboardozni is, hiszen óriási nagy dűnék vannak itt. Naplementét itt töltjük, magával ragadóan csodálatos. Természetesen mondanom sem kell, hogy én végig a program alatt fotókat és videókat készítek rólad, rólatok. Drón videókat is!

 

Mleiha csodálatos helyszíneit itt nézhetitek meg

Videó lejátszása

Bővíthető programok

Igény szerint a program bővíthető vacsorával és csillagnézéssel, ami egy hatalmas teleszkóppal és képzett szakember társaságában történik. A tábor makulátlan tiszta, hiszen a sharjai uralkodó család tulajdona és elég sűrűn jár ide az egyik hercegnő, aki imád itt időzni. Privát arab vacsora bőséges és mennyei finom. Kofta, kebab grill csirke tabuleh, mutabal, humusz ès savanyított zöldségek, pickles, arab kávé, karak tea, fekete tea és datolya vár az itt megpihenőkre. Deszertként Umm Ali és baklava finomságok. Vacsora után starglazing, csillagnézés következik. A csillagállásától, hónaptól, évszaktól függően van lehetőség megcsodálni a Holdat, Marsot, Esthajnalcsillagot és a csillagok születésének helyét, amin garantáltan leesik az állad. Kellemes fáradtságunkat pedig a tábortűznél pihenhetjük ki mielőtt visszaindulnánk a hotelbe.

bemtuatkozo-video

Igény esetén van lehetőség a táborban, sátorban alvásra. A tábor teljesen biztonságos, kerítéssel körbevett rész, ahol zuhanyzásra is van lehetőség. Ilyenkor napfelkeltére még kivezetünk a dűnék közé és még több csodaszép élményben lesz lehetőséged, s még több fotó közül válogathatsz mit nyomtass ki a faladra majd otthon.

Tevéket mindenképpen látni fogunk az utunk során de ha valaki kimondottan tevegelni szeretne és még nem próbálta ki a JBR beach partján háttérben a Marina vagy a világ legmagasabb óriáskerekével, akkor azt is le tudom szervezni.